Baterie Granit Schock Pila cu Dus Extractibil Magnolia Cristadur

Baterie Granit Schock Pila cu Dus Extractibil Magnolia Cristadur

Cod produs: 541120MAGN

1.199,00 Lei

La comanda

 •  

  Garantie

 •  

  Calitate garantata

 •  

  Fabricat in Germania

 •  

  14 zile returnare

 •  

  Transport gratuit

 •  

  Livrare in 24-48 ore

Baterie Granit Schock Pila cu Dus Extractibil Magnolia de calitate inalta si prezentata intr-un design clasic atemporal. Robinetul este colorat in optiuni oferite de gama CRISTADUR®. Pentru potrivire perfecta intre chiuveta si baterie, tot ce trebuie sa faceti este sa alegeti tonul care va satisfice preferintele. In timpul fazei de design, am acordat atentie deosebita integrarii de tehnologii prietenoase cu mediul, precum aeratorul pentru reducerea consumului de apa sau limitatorul de temperatura. Un alt atuu remarcabil il reprezinta capul extractabil, care va usura si mai mult sarcinile dificile in jurul chiuvetei. Bateria este rotativa, cu posibilitate de rotire la 130°, pentru un confort sporit al utilizatorului si in conformitate cu cele mai noi concepte de ergonomie a lucrului. In plus toate materialele utilizate sunt de cea mai buna calitate iar printre caracteristici ce se remarca mentionam durabilitatea produsului si facilitate uzului in viata de zi cu zi. De exemplu, cele doua functii diferite de curgere a apei va permit sa lucrati mai eficient. Cu aceasta baterie, nici curatenia nu mai este o corvoada, datorita materialelor exceptionale care fac amprentele sau urmele de apa practic invizibile.

Magnolia: O nuanta la fel de suava si eleganta ca si floarea care ii inspira numele. Aceasta nuanta de alb, cu tente usoare de crem semi-lucios inspira sentimentul de noblete veritabila ce se potriveste perfect intr-o ambianta cu accente romantice si elegante.

SCHOCK este inventatorul chiuvetei din granit si este unul din producatorii de top la nivel mondial cu peste 30 de ani de experienta in domeniu, prezent in peste 70 de tari. Peste 80% din chiuvetele de granit vandute la nivel mondial sunt produse folosind tehnologia dezvoltata si patentata de SCHOCK. Linia de produse SCHOCK dispune de chiuvete si robineti pentru fiecare stil si gust: modern, clasic sau rustic. Toate chiuvetele SCHOCK sunt realizate din materiale durabile si ecologice si sunt fabricate exclusiv in Germania respectand standarde de calitate extrem de riguroase.

Producator Schock Germany
Material CRISTADUR
Capul bateriei Dus Extractibil
Inaltime totala 190 mm
Inaltime scurgere 115 mm
Lungime scurgere 217 mm
Raza de lucru 130°
Cartus Disc cartus ceramic
Culoare Magnolia
Inclus in pachet de livrare Furtunuri de legatura flexibile de 520 mm, piulita de 3/8" si placa de stabilitate
Greutate 3.00 kg
Baterie Granit Schock Pila cu Dus Extractibil Magnolia Cristadur - Desen Tehnic

Scrie un review