Baterie Granit Schock Sono Beton

Baterie Granit Schock Sono Beton

Cod produs: 504000BETO

Acest produs nu mai face parte din oferta chiuveteonline.ro

649,00 Lei

Availability: Stoc epuizat Acest produs nu mai face parte din oferta chiuveteonline.ro

 •  

  Garantie

 •  

  Calitate garantata

 •  

  Fabricat in Germania

 •  

  12 rate fara dobanda

 •  

  Transport gratuit

 •  

  Livrare in 24-48 ore

Baterie bucatarie granit Schock Sono Beton aspect Cristalite+ si crom pentru chiuvetele granit Schock. Cap baterie inalt cu linii drepte, modelul perfect pentru o bucatarie de ultima ora. Raza extinsa de lucru, cap baterie rotativ cu 360° are un regulator brevetat/cascada pentru prevenirea calcarului si disc cartus ceramic care se schimba cu usurinta din sus. Pachetul de livrare contine furtunuri de legatura flexibile de 350 mm, piulita de 3⁄8" si placa de stabilitate pentru montare deosebit de usoara si sigura. Gaura necesara a bateriei este Ø 35 mm.

Beton: Precum o defineste si denumirea, aceasta culoare a fost imprumutata parca din arhitectura moderna, unde tehnica turnarii betonului aparent rezulta in finisajul celor mai noi edificii arhitectonice regasite in metropolele lumii. Culoare compacta cu granulatie fina.

SCHOCK este inventatorul chiuvetei din granit si este unul din producatorii de top la nivel mondial cu peste 30 de ani de experienta in domeniu, prezent in peste 70 de tari. Peste 80% din chiuvetele de granit vandute la nivel mondial sunt produse folosind tehnologia dezvoltata si patentata de SCHOCK. Linia de produse SCHOCK dispune de chiuvete si robineti pentru fiecare stil si gust: modern, clasic sau rustic. Toate chiuvetele SCHOCK sunt realizate din materiale durabile si ecologice si sunt fabricate exclusiv in Germania respectand standarde de calitate extrem de riguroase.

Producator Schock Germany
Material CRISTALITE
Capul bateriei Fix
Inaltime totala 343 mm
Inaltime scurgere 323 mm
Lungime scurgere 189 mm
Raza de lucru 360°
Cartus Disc cartus ceramic
Culoare Beton
Inclus in pachet de livrare Furtunuri de legatura flexibile de 350 mm, piulita de 3/8" si placa de stabilitate
Greutate 2.50 kg
Baterie Granit Schock Sono Beton - Desen Tehnic

Scrie un review