Chiuveteonline
Cos de cumparaturi

Despre noi

AXIL SRL este o societate cu capital privat romanesc infiintata in anul 2005 in Targu Secuiesc, cu scopul de a oferi clientilor sai o gama larga de accesorii de mobila pentru bucatarii si nu numai, potrivite fiecarui buzunar. Urmarind tendinta si evolutia pietei si tinand cont de necesitatea informarii cat mai complete si corecte a clientilor despre produsele comercializate, AXIL SRL investeste din anul 2009 in dezvoltarea unui site de vanzari online care sa contina toate informatiile necesare publicului larg.

Experienta dobandita de-a lungul anilor atat in mediul online cat si in magazinul propriu, seriozitatea de care am dat dovada si aprecierile primite ne-au ajutat sa ne dezvoltam si sa imbunatatim in permanenta relatia cu clientii si in numai cativa ani am ajuns sa fim unul dintre cei mai importanti furnizori de chiuvete si baterii din Romania.

Din 2014, AXIL SRL este reprezentant exclusiv in Romania al producatorului de chiuvete din granit SCHOCK. Producatorul german SCHOCK este inventatorul chiuvetei de bucatarie din granit si ofera produse de calitate superioara, durabile si cu designuri deosebite. AXIL SRL ofera o gama variata de chiuvete, baterii si accesorii SCHOCK "Handmade in Germany" la preturi corecte si cu oferte speciale pentru fiecare client.