Chiuveteonline
Cos de cumparaturi

Termeni si conditii

Te rugam citeste inainte de a comanda. Iti multumim.

IMPORTANT!

Deschideti coletul si verificati produsele dupa preluare! Daca produsul primit nu corespunde specificatiilor din site, este incomplet sau are un defect fizic (este lovit, zgariat, fisurat, ciobit, spart) iti recomandam sa nu folosesti produsul si sa ne aduci situatia la cunostinta noastra in maxim de 24 ore de la livrare, prin completarea formularului de retur. Orice sesizare ulterioara nu va putea fi solutionata pozitiv.

Termenii si conditiile de mai jos se refera la cumparaturile, comenzile efectuate in cadrul magazinului on-line. Pentru a avea toate informatiile legate de conditiile comezii si livrarii unui produs de pe chiuveteonline.ro, va rugam sa cititi cu atentie cele de mai jos. In cazul in care aveti intrebari sau nelamuriri, va rugam sa ne contactati la unul dintre urmatorul numar de telefon: 0731 77 00 77. Termenii si conditiile din prezenta contin regulile unei comenzi valabile, conditiile contractuale de baza al unui eventual contract intervenit intre Vanzator si Cumparator. Totodata, acesti termeni si conditii guverneaza raspunderea societatii care administreaza magazinul on-line, legata de functionarea paginii de web. Sunt valabile exclusiv acesti termeni si conditii, si orice alte clauze devin nule, cu exceptia cazului in care modificarea a fost anuntata imprealabil sau in cazul in care acesta s-a facut in scris. Societatea care administreaza magazinul virtual chiuveteonline.ro, in anumite cazuri are dreptul la modificarea termenilor si conditiilor, astfel va recomandam, ca inainte de fiecare cumparare, sa cititi Termenii si conditiile afisate pe site. Aceste modificari sunt valabile de la data aparitiei lor pe internet si nu pot fi aplicate la contractele incheiate anterior. Pentru fiecare comanda efectuata pe site, sunt valabile termenii si conditiile in vigoare la data efectuarii comenzii. In cazul unei comenzi valide, Dvs.acceptati fara exceptie toate termenele si conditiile citite aici. In cazul utilizarii paginii web, Dvs.acceptati, ca veti respecta Termenii si conditiile enumerate aici, la fel ca regulamentul de utilizare. Prin completarea si trimiterea comenzii ce apare pe chiuveteonline.ro, Cumparatorul comanda concomitent produsele care figureaza in magazinul on-line, si raspunde pentru corectutudinea datelor furnizate de el. Adresa de e-mail sau numarul de telefon indicat gresit atrage dupa sine neindeplinirea comenzii, dat fiind faptul ca Vanzatorul nu poate contacta Cumparatorul.

Cum cumpar produse pe site-ul www.chiuveteonline.ro?

Nu este necesara logarea pe site, nici macar in cazul unei eventuale cumparari! Orice produs incarcat pe webshop poate fi comandat cu butonul "adaugati in cos" de pe fisa de date al produslui. Prin apasarea butonului "adaugati in cos" produsul in cauza ajunge in cosul virtual de cumparaturi. Produsele din cosul virtual de cumparaturi pot fi vizualizate oricand, daca faceti click pe iconul de cosului situat in dreapta sus a paginii de web. Aici aveti posibilitatea sa stergeti eventualele produse nedorite, respectiv aici puteti defini cantitatea de produse din care doriti sa cumparati mai multe bucati. Dupa setarea cantitatii, cu ajutorul butonului "actualizati" veti putea actualiza starea cosului de cumparaturi. Daca ati facut setarile necesare si toate produsele au intrat in cos, prin apasarea butonului "procesare " ajungeti la casa.

Dupa efectuarea comenzii in magazinul virtual, veti primi un e-mail automat la adresa de mail indicata de Dvs., care nu se considera oferta, acesta confirma numai inregistrarea comenzii reusite si trimiterea mai departe catre noi. In baza acestora, colegii nostri, in timpul orelor de program, vor lua legatura cu Dvs. prin intermediul posibilitatilor de contact indicate de Dvs.. Cumparatorul ia la cunostinta ca, dupa efectuarea comenzii de pe portal, si dupa confirmarea telefonica de catre un angajat, intervine un contract de vanzare-cumparare, respectiv de livrare incheiat verbal pentru produsul comandat. In masura in care, momentan produsul respectiv nu se gaseste in stoc, vom indica prin telefon o data la care asteptam sosirea produslui in cauza. Va rugam sa confirmati acceptul acestei date printr-un raspuns trimis prin e-mail, iar in cazul in care data respectiva nu va este convenabila, va rugam sa ne semnalizati si acest lucru, si veti avea posibilitatea sa renuntati la produslui comandat.

Pretul produselor

Toate preturile afisate pe site sunt in LEI si contin TVA. Ofertele si produsele prezentate pe site-ul chiuveteonline.ro sunt disponibile in limita stocului. Preturile produselor prezentate pe chiuveteonline.ro pot fi modificate fara o comunicare prealabila.

Modalitate de plata I.

Plata Online prin ePayment

Axil Srl. vinde on-line produsele sale prin intermediul serviciilor de plata on-line ale www.epayment.ro. In acest fel putem asigura clientilor nostri un serviciu sigur si eficient de comanda si plata on-line. Puteti cumpara produsele noastre on-line urmand 3 pasi:

a. Selectati produsul pe care doriti sa-l achizitionati si apasati linkul "Adauga in Cos"

b. Introduceti datele dvs. personale.

Aceste informatii sunt necesare pentru procesarea corecta si eficienta a comenzii plasate de catre dumneavoastra. Introducerea datelor personale se face utilizand o conexiune criptata SSL pe 128 biti. Mai multe informatii sunt disponibile in rubrica "Cat de sigur este pentru mine sa platesc on-line?". Informatiile personale nu sunt transferate catre alte terte parti, nici de catre Axil Srl., nici de catre ePayment. Aveti grija sa completati formularul corect si sa indicati persoanele la care se va face facturarea si livrarea. Adresa de e-mail are importanta extrema deoarece informatiile legate de comanda si produsele comandate vor fi transmise via e-mail. O adresa de e-mail incorecta incetineste intregul proces de comanda a produsului. Mai mult de atat, Axil Srl. si ePayment nu vor putea sa va contacteze si sa va informeze asupra starii comenzii dumneavoastra.

Daca adresa de livrare nu este aceeasi ca adresa de facturare, indicati acest lucru prin selectarea meniului de la sfarsitul formularului. Alegeti metoda dorita de plata si confirmati datele alegand "Pasul urmator".

c. Introduceti datele despre credit/debit card:

Daca ati ales metoda de plata "Card credit/debit" este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra. Pentru platile cu carduri de cred-colorit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si Mastercard/Maestro) este folosit sistemul "3-D Secure" elaborat de aceste organizatii care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele ePayment, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard. In plus, "3-D Secure" este un sistem de autentificare a identitatii posesorilor de carduri in mediu electronic. Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor si se desfasoara numai pe serverele Visa sau MasterCard, dupa caz. Sistemul "3-D Secure" permite efectuarea de cumparaturi on-line cu orice card emis sub licenta Visa sau MasterCard, inclusiv cele de debit si cele electronice Maestro si Visa Electron. Sunt acceptate si cardurile virtuale emise de aceste organizatii.

Daca tranzactia prin card a fost reusita, urmatorul ecran va multumeste pentru comanda pe site-ul nostru si va ofera informatiile relevante pentru comanda. Aceste informatii le veti primi de asemenea prin e-mail.

Politica de securitate ePayment

Cat de sigur este pentru mine sa platesc on-line?

Produsele de pe acest website sunt comercializate on-line prin intermediul serviciilor de plati on-line oferite de ePayment.

Riscurile asociate unei plati on-line sunt:

Datele personale introduse de dumneavoastra pentru completarea comenzii sa intre in posesia unor terte parti si sa fie abuziv folosite chiuveteonline.ro si ePayment garanteaza securitatea sistemelor sale informatice. Cititi "Politica de confidentialitate ePayment" si "Politica de confidentialitate chiuveteonline.ro" pentru mai multe informatii despre subiect.

Datele dumneavoastra in cazul platilor prin card bancar - numar de card, data expirarii, etc. - sa intre in posesia unor terte parti si sa fie abuziv folosite. In cazul sistemului "3-D Secure" aplicat de catre ePayment pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici-un moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele ePayment, aceastea fiind direct introduce in sistemele Visa sau MasterCard, dupa caz. In plus, in cazul in care cardul dumneavoastra a fost emis de catre o banca certificata in sistemul "3-D Secure", autorizarea tranzactiei se face doar dupa autentificarea dumneavoastra in acest sistem - introducerea unui cod/parola secreta stiuta numai de dumneavoastra , similar codului PIN la tranzactiile de la ATM. Cititi "Verified by Visa" si "SecureCode" pentru detalii complete legate de sistemul "3-D Secure".

Metode de plata ePayment

Puteti alege dintre urmatoarele metode de plata: card de cred-colorit/debit, transfer bancar/ordin de plata. Daca ati selectat card de cred-colorit/debit ca metoda de plata, este necesar sa completati un formular cu datele despre acesta. Daca tranzactia prin card a fost reusita, urmatorul ecran va multumeste pentru comanda pe site-ul nostru si va ofera informatiile relevante pentru comanda. Aceste informatii le veti primi de asemenea prin e-mail.

Acceptam urmatoarele carti de cred-colorit/debit: Visa, Visa Electron, Mastercard/Eurocard, Maestro, inclusiv cardurile virtuale Visa sau MasterCard. Folosind ca metoda de plata card-ul bancar de cred-colorit/debit comanda dumneavoastra va fi procesata imediat. Pentru comenzi pentru care ati selectat metoda de plata prin transfer bancar, procesarea comenzii se va face doar dupa confirmarea cred-coloritarii contului ePayment cu suma transferata, introducandu-se astfel un decalaj de 2-4 zile, de la caz la caz.

Modalitate de plata II.

Plata cu cardul in rate fara dobanda: Card Avantaj, StarCard, BRD Finance, AlphaBank in 3, 6, 12 rate - procesator: PayU

Plata cu cardul in rate fara dobanda este valabila pentru posesorii de carduri:

 • Card Avantaj - Credit Europe
 • StarCARD - Banca Transilvania
 • BRD Finance
 • AlphaBank

Pentru a cumpara cu cardul in rate fara dobanda trebuie sa urmezi pasii de mai jos:

 • Alege metoda de plata "Online cu card bancar (integral) sau rate fara dobanda (CardAvantaj, StarBT, BRDFinance, Alpha Bank)" la Informatii plata la finalizarea comenzii (Pasul 4)
 • Alege finalizeaza comanda (Pasul 5)
 • Vei fi redirectionat la serverele PayU. Platile online sunt procesate prin intermediul platformei PayU. Sistemul de plata este securizat la cele mai inalte standarde.
 • Introduce datele cardului selectat si dupa apoi poti selecta numarul de rate dorit, apasa butonul "Plateste".

Plata prin Cardul de cumparaturi Raiffeisen Bank in 3, 6, 12, 24 rate fara dobanda - procesator: PlatiOnline

Profita de optiunea rate lunare fixe, fara dobanda, folosind urmatoarele carduri de cumparaturi:

 • Raiffeisen Bank Standard
 • Raiffeisen Bank Vodafone
 • Raiffeisen Bank Gold

Cum functioneaza facilitatea "Rate fara dobanda Raiffeisen"?

 • Alegi ca modalitate de plata “plata in rate fara dobanda prin cardul de cumparaturi Raiffeisen” si alege numarul de rate dorit – 3, 6, 12 rate
 • Efectuezi plata propriu-zisa
 • Urmaresti in raportul lunar de activitate datele referitoare la rata egala fara dobanda si la rambursare;
 • Rambursezi rata lunara pana la data scadentei, pentru a beneficia de dobanda 0%.

Pentru mai multe detalii despre programul Multishop acceseaza acest link http://carddecredit.ro/multishop

Plata prin Cardul de cumparaturi Bonus Card in 3, 6, 12 rate fara dobanda - procesator: MobilPay

Profita de optiunea rate lunare fixe, fara dobanda, folosind urmatoarele carduri de cumparaturi:

 • Bonus Card Garanti Bank

Cum functioneaza facilitatea "Rate fara dobanda prin Bonus Card"?

 • Alegi ca modalitate de plata “Online cu card bancar in rate fara dobanda BonusCard Garanti Bank”
 • Esti redirectionat la Mobilpay
 • Dupa introducerea numarului cardului Bonus Card Garanti vor aparea optiunile pentru selectarea ratei dorite
 • Urmaresti in raportul lunar de activitate datele referitoare la rata egala fara dobanda si la rambursare;
 • Rambursezi rata lunara pana la data scadentei, pentru a beneficia de dobanda 0%.

Modalitate de plata III.

Plata in numerar prin ramburs

Plata cu numerar se face in lei, integral, la livrare sau la ridicarea produselor de la sediul chiuveteonline.ro. Valoarea produselor este cea din momentul confirmarii telefonice a comenzii. In cazul livrarii produselor de catre curieri, plata se va face catre comisionarul care efectueaza livrarea. Pentru plata in numerar, nu se percepe taxa de ramburs. Pentru produsele care se livreaza pe baza de comanda se poate solicita un avans de cel putin 30% din valoarea produsului in cazul in care acestea nu sunt disponibile in stoc. Dupa confirmarea telefonica a comenzii se va emite o factura pentru avansul de achitat. Vanzatorul va considera comanda lansata in momentul in care clientul va face plata conform factura de avans primita.

Livrarea

In cazul produselor aflate in stoc , acestea vor fi livrate in termen de 1-3 zile de la lansarea comenzii, intervalul maxim de procesare al unei comenzi fiind de 14 zile lucratoare. In cazul in care produsul ales de client nu este disponibil in stoc, termenul de livrare va fi comunicat telefonic de catre un reprezentant al firmei noastre. Livrarea produselor comandate se va asigura prin mijloace de transport proprii vanzatorului sau prin FedEx, pana in fata imobilului specificat de client.

Cost Livrare

Livrarea in tara se efectueaza gratuit pentru orice comanda cu valoare peste 300 lei (TVA inclus) indiferent de greutate sau localitate!

Costul de livrare cu curier pentru comenzile sub 300 lei este de 19 lei (TVA inclus)

EasyBox

Costul de livrare pentru comenzile peste 50 lei este gratuit, sub acesta valoare este de 9 lei (TVA inclus)

Conditii de returnare

Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice. Astfel consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumpararea produsului fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 30 zile de la primirea produsului. Renuntarea la cumparare in termen de 30 zile se poate aplica doar pentru produsele livrate prin curier.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care le-ai primit. Nu putem accepta produsele asupra carora au fost efectuate interventii neautorizate sau care au fost deteriorate de catre tine: urme de uzura sau folosire excesiva, zgarieturi, ciobituri, lovituri, socuri mecanice, de asemenea, nu putem accepta produsele care nu sunt insotite de toate accesoriile, etichetele si documentele care l-au insotit.

Toate coletele sunt trimise de catre client si de la client cu asigurare. Cheltuielile de returnare (20 lei baterii inox, 20 lei baterii garnit, 20 lei accesorii bucatarie, 100 lei chiuvete) vor fi suportate de client, iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 14 zile de la confirmarea returului. Daca produsul este returnat intr-o stare care nu permite revanzarea lui ca produs nou, ne rezervam dreptul de a percepe o taxa suplimentara pentru reconditionarea produsului (daca acest lucru este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului in regim second-hand. Alternativ si la alegerea exclusiva a clientului, produsul poate fi returnat acestuia, clientul fiind in acest caz responsabil pentru toate cheltuielile aferente transportului. Nu pot fi returnate produsele care au fost aduse pe comanda (Comanda speciala este definita ca fiind lista de produse comandata de catre Beneficiar si care nu se afla in stocul uzual al Furnizorului dar care pot fi livrate pe baza unei comenzi ferme si a platii unui avans, in termenii agreati de parti. Furnizorul il va informa pe Beneficiar daca oricare dintre produsele comandate constituie Comanda Speciala.). Acesta clauza se aplica conf. O.G. 34/2014, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 34/2014. Daca produsul primit nu corespunde specificatiilor din site sau are un defect fizic (este lovit, zgariat, fisurat, ciobit, spart) iti recomandam sa nu folosesti produsul si sa ne aduci situatia la cunostinta noastra in maxim de 24 ore de la livrare, prin completarea formularul de retur. Orice sesizare ulterioara nu va putea fi solutionata pozitiv.

Returul produselor:

 • Completezi formularul de retur din contul tau, asigurandu-te ca produsul pe care vrei sa il returnezi indeplineste conditiile de retur.
 • Produsele nu se schimba - in cazul in care se solicita un alt produs comanda noua se plaseaza pe site.
 • Dupa aprobarea cererii de retur, vom trimite curierul la tine sa ridice produsul pe care vrei sa il returnezi.

Garantia produselor

Produsele cumparate prin intermediul site-ului chiuveteonline.ro beneficieaza de garantia obisnuita a fiecarui produs in parte. Astfel, fiecare produs va fi insotit de certificatul de garantie al producatorului.

Obligatii

Informatiile si detaliile tehnice prezentate pe site-ul nostru sunt pur informative. Pentru erori gramaticale sau de imagine survenite nu ne asumam responsabilitatea. Pentru a oferii informatii actualizate chiuveteonline.ro va realiza periodic modificari in continutul site-ului, schimbarile referindu-se la informatii despre produse, descrieri, poze, preturi etc. Preturile de pe site se pot modifica in functie de comanda si conditiile de aprovizionare. chiuveteonline.ro nu este raspunzatoare pentru prejudiciile generate de conexiunea de internet, in utilizarea, copierea sau afisarea continutului site-ului declinandu-si de asemenea raspunderea, pentru orice dezavantaje care pot surveni din cauza unor erori de software sau alte defectiuni tehnice aparute la server.

chiuveteonline.ro depune eforturi permanente pentru a mentine acuratetea informatiilor prezentate pe aceasta pagina. Toate fotografiile produselor prezentate au caracter informativ, pot diferi fata de produsul vandut sau pot prezenta accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Este de asemenea posibil ca fotografiile prezentate sa nu fie actualizate in ce priveste aspectul real al produselor. Culorile pot diferi in functie de modul de afisare al ecranului dumneavoastra. Specificatiile tehnice si caracteristicile descrise sunt cu titlu informativ, iar acestea pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Nici-o prezentare sau descriere nu obliga firma producatoare sau pe noi, furnizorul, in niciun fel fata de client. Inainte de a achizitiona un produs, va recomanda sa ne solicitati informatii actualizate si exacte despre produs in scris, deoarece acestea pot diferi de descrierile si prezentarile de pe site.

Politica de confidentialitate

chiuveteonline.ro se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia. Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe chiuveteonline.ro, privind evolutia, sistarea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite.