Chiuveteonline
Cos de cumparaturi
Summer Sale - 10% Extra Reducere! Summer Sale - 10% Extra Reducere!
Solutie curatat chiuvete Schock Easy Care Brightener
Solutie curatat chiuvete Schock Easy Care Brightener
PRP: 83,00 Lei 69,00 Lei
  • Descriere
  • Specificatii
  • Review-uri

Solutie curatat chiuvete Schock Easy Care Brightener

In stoc
PRP: 83,00 Lei 69,00 Lei
Compara produse
Compara

Foloseste codul promotional SUMMER10 si beneficiezi de 10% extra-reducere.

  • Garantie produs
  • Calitate garantata
  • Fabricat in Germania
  • 30 zile returnare
  • 19 lei
  • Livrare in 24-72 ore

Solutie curatat chiuvete Schock Easy Care Brightener pentru curatarea chiuvetelor granit. Indeparteaza petele de cafea, ceai de pe chiuvetele granit de culori deschise. Aplicabil exclusiv gamei de culori recomandate de producator: Silverstone, Magnolia, Polaris, Rouge, Day, Twilight, Concrete, Croma, Sabbia, Moonstone, Alpina, Canyon.

Mod de aplicare: Aplicati solutia in mod uniform pe suprafata ce urmeaza a fi tratata. Lasati substanta sa actioneze timp de 20 minute. Indepartati solutia cu apa curata din abundenta.

Informatii utile: Cititi cu atentie instructiunile si informatiile despre produs. Protejati-va pielea si ochii in timpul folosirii produsului. Evitati stropirea plantelor, hainelor si metalelor. Produsul produce decolorari si in stare diluata. A nu se utiliza in combinatii cu alti agenti de curatare si/sau substante acide (risc de intoxicatie). A se folosi numai in locuri bine aerisite. Inainte de aplicare testati produsul pe o zona nevizibila a chiuvetei. Nu se asumam responsabilitatea daunelor cauzate de utilizarea produsului in mod neadecvat de catre client.

SCHOCK este inventatorul chiuvetei din granit si este unul din producatorii de top la nivel mondial cu peste 30 de ani de experienta in domeniu, prezent in peste 70 de tari. Peste 80% din chiuvetele de granit vandute la nivel mondial sunt produse folosind tehnologia dezvoltata si patentata de SCHOCK. Linia de produse SCHOCK dispune de chiuvete si robineti pentru fiecare stil si gust: modern, clasic sau rustic. Toate chiuvetele SCHOCK sunt realizate din materiale durabile si ecologice si sunt fabricate exclusiv in Germania respectand standarde de calitate extrem de riguroase.

Important! Toate imaginile sunt cu titlu de prezentare, culorile pot diferi in functie de modul de afisare al ecranului dumneavoastra. Pentru alegerea culorii potrivite, recomandam sa comandati mostrare. Partea din spate a chiuvetelor granit naturale prezinta imperfectiuni precum urme de fabricatie, dar acest lucru nu afecteaza calitatea produsului. Vezi filmulet: aici

Greutate 0.30 kg
Producator Schock Germany
Pentru material Cristadur, Cristalite
Inclus in pachet de livrare 1 solutie curatat chiuvete Schock Easy Care Brightener 250 ml
Solutie curatat chiuvete Schock Easy Care Brightener
Spune-ne parerea ta despre acest produs Solutie curatat chiuvete Schock Easy Care Brightener