Chiuveteonline
Cos de cumparaturi
Tocator Resturi Alimentare InSinkErator Model 46 cu actionare pneumatica 0.55 CP
Tocator Resturi Alimentare InSinkErator Model 46 cu actionare pneumatica 0.55 CP
PRP: 1.349 Lei 949 Lei
  • Descriere
  • Specificatii
  • Review-uri

Tocator Resturi Alimentare InSinkErator Model 46 cu actionare pneumatica 0.55 CP

Cod produs:
77969T-ISE
(7  review)
Adauga un review

Numai utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii.

Conectare Cont nou
Stoc epuizat
PRP: 1.349 Lei 949 Lei
Compara produse
Compara
  • Garantie produs
  • Calitate garantata
  • Fabricat in USA
  • 30 zile returnare
  • Transport gratuit
  • -

Tocator Resturi Alimentare InSinkErator Model 46 cu actionare pneumatica 0.55 CP - constituie optiunea noastra entry-level pentru gama de modele Seria M. Confortul in bucatarie este garantat prin tehnologia de macinare de nivel 1, motor de 55 CP, camera de macinare 980 ml, 2 ani garantie si multe altele. Motorul are un sistem de protectie prin buton de resetare manuala in caz de suprasolicitare. Produsul este potrivit pentru toate modelele de chiuveta cu scurgere de 3 1/2". Intrerupatorul pneumatic este inclus in pachetul de livrare.

Produsul au fost proiectat si fabricat pentru a fi utilizat exclusiv in scop casnic si nu pentru activitati profesionale, industriale, restaurante, cantine etc., fiind exclus de la garantie in astfel de cazuri.

InSinkErator® parte a concernului Emerson, este un nume de marca cunoscut la nivel mondial datorita inovatiilor tehnologice in domeniul tocatoarelor de resturi alimentare si a bateriilor de incalzire instanta a apei potabile. Aflate intr-o continua evolutie inca din 1927 cand au fost inventate, tocatoarele de resturi alimentare au atins in prezent apogeul dezvoltarii tehnologice prin seria EvolutionSeries®, care ofera tocatoare silentioase cu functii ce impiedica vibratiile neplacute sau blocarea deseurilor alimentare in dispozitiv. Principiul care ghideaza tehnologiile InSinkErator este atentia pentru mediul inconjurator. Tocatoarele de resturi alimentare ajuta la distrugerea a aproximativ 20% din totalul deseurilor alimentare provenind din gospodarii si care ar trebui sa sfarseasca in gropile de gunoi. In plus, s-a demonstrat ca eliminarea deseurilor alimentare prin intermediul tocatoarelor de resturi rezulta intr-o amprenta mai redusa a emisiilor de dioxid de carbon decat metodele clasice de colectare a deseurilor.

Important! Toate imaginile sunt cu titlu de prezentare, culorile pot diferi in functie de modul de afisare al ecranului dumneavoastra. Pentru alegerea culorii potrivite, recomandam sa comandati mostrare. Partea din spate a chiuvetelor granit naturale prezinta imperfectiuni precum urme de fabricatie, dar acest lucru nu afecteaza calitatea produsului. Vezi filmulet: aici

Greutate 7.70 kg
Producator InSinkErator USA
Putere 0.55 cp
Technologie de macinare Nivel 1
Comutator incorporat inclus Da
Mecanism de schimbare automata a sensului de macinare Nu
Conectare la sistemul de scurgere al masinii de spalat vase Da
Inaltime totala 318 mm
Racordare la scurgere 1-1/2" (3.81 cm)
Consum mediu de energie 3-4 kWh pe an
Consum mediu de apa Aproximativ 4 litri per persoana pe zi